Køberrådgivning

Kom trygt i hus med en professionel køberrådgiver fra SPINTA

Du skal som boligkøber tage en af de største økonomiske beslutninger i dit liv og hos SPINTA har du mulighed for helt fra start af processen at få en kvalificeret, engageret og erfaren køberrådgiver ved din side, som udelukkende varetager dine interesser.

Din tryghed har højeste prioritet

Vi sørger for, at alle aspekter er taget i betragtning og hver en sten er vendt, så du trygt kan nøjes med at fokusere på, hvordan du realiserer netop din boligdrøm. Uden risiko for senere at vågne op midt i et mareridt.

Du tilbydes en samlet køberrådgivningspakke, der inkluderer rådgivning omkring ejendommen og dens beliggenhed, anvendelsesmuligheder, potentiale, styrker og svagheder.

Vi gennemgår nøje alle handlens dokumenter, så du er helt sikker på at kunne anvende ejendommen til det påtænkte formål og i øvrigt sikret, at nogen har læst alt det med småt, så du ikke indgår i en handel med komplikationer, som kunne have været forudset.

Vi sammensætter vores ydelser efter dit ønske og behov

Har du brug for et ekstra professionelt øje på ejendommen, kan vi aftale en besigtigelse af den ejendom, du påtænker at erhverve, ligesom vi kan hjælpe dig med prisforhandlingen.

Vi bistår dig også med forsikringstegning, evt. sikkerhedsstillelse overfor ejerforening, udarbejdelse af lejekontrakt samt skødeskrivning og udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Vi sammensætter vores ydelser efter dit ønske og behov, så du får præcis den rådgivning og hjælp, du har brug for – hverken mere eller mindre.

Du vil få tilknyttet en køberrådgiver, der med sikker og erfaren hånd og med lydhørhed overfor netop dine behov og ønsker, løfter dig trygt og sikkert igennem alle faserne i dit forestående boligkøb.

Brug for SPINTA?

Du kan som kunde i SPINTA stole fuldt ud på vores professionalisme og have tillid til, at vi loyalt og med effektiv entusiasme tilpasser vores indsats til netop dine behov.