Sælgerrådgivning

Overvejer du at sælge din ejendom, men har brug for rådgivning?

At gå ind i overvejelser om at overdrage nøglerne til sin bolig til en ny ejer kan være fyldt med tunge beslutninger og behov for rådgivning. Få en rådgiver fra SPINTA ved din side.

Vi varetager dine interesser – og kun dine

Har du allerede en køber til din ejendom eller overvejer du selv at finde en, men er i tvivl om, hvorvidt det er forsvarligt at handle uden at involvere en etableret ejendomsmægler? Hvilke mæglerydelser har du brug for, hvis du vælger at benytte en sådan? Hvad skal de med rimelighed koste og hvad kan påvirke dit økonomiske resultat?

Hvilke salgskanaler og metoder kalder det aktuelle boligmarked på? Eller har du “bare” brug for et sæt ekstra øjne i planlægningen af dit salg? Vi hjælper dig trygt igennem – og kun med dine interesser for øje.

Økonomien ved salg af fast ejendom

Er der økonomiske forhold i din forestående handel, som du har svært ved at overskue? Giver handelsprisen ikke fuld dækning til alle dine kreditorer eller er du i tvivl om, hvad disse er berettigede til at forlange i forbindelse med din handel? Er du måske på vej på tvangsauktion?

Vi har det store overblik og kan guide dig i den rigtige retning i salgsbestræbelserne, herunder tage en dialog med dine kreditorer eller andre relevante personer, der er involveret i dit salg.

Kontakt os for en nærmere drøftelse.

Brug for SPINTA?

Du kan som kunde i SPINTA stole fuldt ud på vores professionalisme og have tillid til, at vi loyalt og med effektiv entusiasme tilpasser vores indsats til netop dine behov.