Team

Mød vores team

Vi er et stærkt team, der har samlet vores store erfaring igennem et langt arbejdsliv som ejendomsmæglere, jurister, køberrådgivere, gælds- / finansieringsrådgivere og sagsbehandlere / advokatsekretærer.

Iben Larsen

Indehaver, ejendomsmægler, valuar og køberrådgiver

iben@spinta.dk

Læs mere

Iben er uddannet ejendomsmægler og valuar i 1994 og har desuden mange års erfaring fra både bank og kreditforening. Herudover er hun køberrådgiver med DE’s Tryghedsmærke.

Som indehaver af SPINTA er hun optaget af høj faglighed, loyalitet, ordentlighed og den altid venlige, hjælpsomme og imødekommende tilgang til kunder og samarbejdspartnere. Hun lægger vægt på høj kvalitet og punktlighed i udførelsen af alle opgaver.

Iben har en stærk mæglerfaglig baggrund og fokus på altid at finde en løsning, også når der skal tænkes anderledes og ud af boxen og hun er kendt for ikke at give op, før alle muligheder er vurderet og udtømt.

Mathilde Kristensen

Jurist, køberrådgiver og sagskoordinator

mathilde@spinta.dk

Læs mere

Mathilde er, udover at være en overordentlig dygtig sagskoordinator, også uddannet jurist med flere års erfaring fra advokatbranchen, hvor hun har været beskæftiget indenfor flere grene af juraen. Hun har desuden været sekretær hos flere byretter.

Mathilde udviser et stort engagement i hver eneste sag og har i sit arbejde altid fokus på kvalitet, grundighed og den gode kommunikation. Mathilde er som person imødekommende, loyal, positiv og altid klar til hjælpe, når der er behov for det.

Hun har sin base i Holstebro og tager sig primært af SPINTAS jyske kunder.

Karina Møgelberg

Ejendomsmægler, køberrådgiver og sagskoordinator

karina@spinta.dk

Læs mere

Karina er en af vores fantastisk dygtige køberrådgivere. Med sin store faglige ballast og mange års erfaring har hun et skarpt øje for at hjælpe boligkøberne med at erhverve netop den ejendom, der passer præcist til deres behov.

Man kan som køber trygt lade Karina forhandle prisen og gennemgå alle dokumenterne i sin ejendomshandel. Hun er struktureret, pertentlig og overser ingen detaljer. Og så er hun en trænet forhandler. Karina fungerer også som sagskoordinator for flere af SPINTA’s kunder.

Stine Friis Bachmann

Ejendomsmægler, køberrådgiver og sagskoordinator

stine@spinta.dk

Læs mere

Stine er endnu en af vores fantastisk dygtige køberrådgivere. Hun har siden 2011 siddet med den administrative behandling af alle typer bolighandler samt hjulpet et utal af købere trygt i hus, når de havde fundet deres drømmebolig.

Stine er kendt for sin venlige og imødekommende tilgang til alle omkring hende, hendes store engagement og energi og hun har desuden et skarpt blik for orden og struktur, så såvel store som små detaljer altid er på plads.

Stine fungerer også som sagskoordinator for flere af SPINTA’s kunder.

Rikke Krygermeyer

Ejendomsmægler, sagskoordinator og køberrådgiver

rikke@spinta.dk

Læs mere

Rikke har mere end 20 års erfaring som sagskoordinator indenfor både bolig- og erhvervshandler. Hun har dels haft sit virke i en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder, dels været med til at at udvikle og vedligeholde de IT-systemer og programmer, som danske ejendomsmæglere i stort omfang benytter i deres hverdag.

Så hun er særdeles rutineret – både som sagskoordinator og systembruger. Hun arbejder struktureret, med stort overblik og med en altid venlig og hjælpsom tilgang til kunder og samarbejdspartnere.

Iben Kirstejn Petersen

Sagskoordinator

ibenkp@spinta.dk

Læs mere

Iben er en utrolig dygtig og vellidt sagskoordinator. Hun kommer oprindeligt fra en stor finanskoncerns realkreditafdeling, hvor hun i rigtig mange år har haft ansvaret for den finansielle side af ejendomshandler i tusindvis af handler og desuden taget del i tilrettelæggelse af virksomhedens procesoptimering indenfor ekspedition af bolighandler.

Hun har udover et godt fagligt overblik og stor ordenssans også et virkelig imødekommende væsen og kaster sig med stor entusiasme og en masse positiv energi over enhver udfordring, hun måtte møde.

Gitte Chrone

Ejendomsmægler, køberrådgiver og sagskoordinator

gitte@spinta.dk

Læs mere

Gitte har været i ejendomsmæglerbranchen i 25 år og er både en erfaren ejendomsmægler, køberrådgiver og sagskoordinator. Hendes overblik er enormt og Gitte kan med fast og sikker hånd løse både komplicerede ejendomshandler, omfattende administrationsopgaver og alle former for køberrådgivningssager.

Hun er effektiv og grundig og møder både kunder og kollegaer med et hjælpsomt og imødekommende gå-på-mod og et stærkt fokus på at komme frem til den helt rigtige løsning.

Sanne Saabye

Ejendomsmægler, køberrådgiver og sagskoordinator

sanne@spinta.dk

Læs mere

Sanne har været i ejendomsmæglerbranchen i 16 år og har haft egen ejendomsmæglerbutik i en større dansk ejendomsmæglerkæde, hvor hun både har været kommissionerende mægler og køberrådgiver. Hun har desuden været beskæftiget som erhvervsmægler.

Derudover har hun været beskæftiget med alle typer for sagsbehandling i flere forskellige regi. Så hun kender alle krinkelkroge indenfor ejendomshandel.

Sanne har et skarpt øje for detaljer og struktur og er optaget af, at tingene fremstår 110% i orden. Derudover er hun altid venlig og hjælpsom, også når tingene skal gå lidt stærkt.

Malene Bromberg

Sagskoordinator

malene@spinta.dk

Læs mere

Malene har flere årtiers erfaring som sagskoordinator og kommer senest fra en stilling som ledende sagskoordinator hos en større velrenommeret ejendomsmæglervirksomhed med mange filialer.

Hun er som sagskoordinator en kæmpe kapacitet, der med effektivitet, et meget højt fagligt niveau og stor kyndighed tilrettelægger den korrekte administrative håndtering af ejendomshandler i alle afskygninger.

Anna Trnka

Ejendomsmægler og sagskoordinator

anna@spinta.dk

Læs mere

Anna er vores nye dygtige og rutinerede sagskoordinator, der har mange års erfaring indenfor alle administrative opgaver forbundet med bolighandler. Anna har arbejdet som sagskoordinator hos både ejendomsmæglere, køberrådgivere og advokater.

Hun har en stor faglig ballast og er som person både struktureret og hjælpsom og har en skøn positiv og løsningsorienteret tilgang til de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med handel med fast ejendom.

Berit Cervin

Ejendomsmægler, sagskoordinator og bogholder

berit@spinta.dk

Læs mere

Berit er uddannet både ejendomsmægler og regnskabsassistent og har mange års erfaring indenfor begge fag. Hun har senest arbejdet med bogholderi og lønregnskaber for mindre og mellemstore virksomheder og alle typer sagsbehandling af bolighandler for ejendomsmæglere.

Berit er struktureret, omhyggelig og ærekær omkring sit arbejde, og har i øvrigt en smilende og positiv tilgang til tingene, også når der er virkelig travlt.

Pernille Bonne

Ejendomsmægler, advokatsekretær, køberrådgiver og sagskoordinator

pernille@spinta.dk

Læs mere

Pernille er endnu en af vores rutinerede sagskoordinatorer, der har et meget bredt arbejdsområde, da hun håndterer såvel almindelige ejerboliger som andelsboliger, ideelle anparter, landbrug og erhverv. Derudover fungerer Pernille som køberrådgiver indenfor samme brede område.

Pernille er uddannet både advokatsekretær og ejendomsmægler og har været beskæftiget med fast ejendom i de seneste 16 år. Med sin enorme erfaring, sans for struktur og punktlighed og ikke mindst hendes meget venlige og imødekommende væsen er hun klar til at give SPINTA’s kunder en kvalificeret håndsrækning.

Marion Berger Rasmussen

Ejendomsmægler og
sagskoordinator

marion@spinta.dk

Læs mere

Man kunne fristes til at sige, at Marion har beskæftiget sig med fast ejendom i en menneskealder – det har hun i hvert fald siden 1997. Hun har været sagskoordinator hos flere lokale ejendomsmæglere og også været forbi det grønlandske boligmarked i en årrække.

Derudover har hun været beskæftiget indenfor outsourcing af sagsbehandlingsydelser stort set lige siden ideen først blev født. Nu lander hun hos SPINTA og er med sin enorme erfaring, sans for struktur og punktlighed og imødekommende væsen klar til at give SPINTA’s kunder en kvalificeret håndsrækning.

Camilla Schmidt Hansen

Ejendomsmægler og sagskoordinator

camilla@spinta.dk

Læs mere

Camilla er endnu en af vores rutinerede sagskoordinatorer, der har et meget bredt arbejdsområde, da hun håndterer såvel almindelige ejerboliger som andelsboliger, ideelle anparter og landbrug.

Camilla er uddannet ejendomsmægler og har været beskæftiget med fast ejendom i de seneste 8 år. Hun er meget ærekær omkring sit arbejde, har en udpræget sans for kvalitet, struktur og punktlighed og ikke mindst er hun altid venlig, serviceminded og imødekommende.

Brug for SPINTA?

Du kan som kunde i SPINTA stole fuldt ud på vores professionalisme og have tillid til, at vi loyalt og med effektiv entusiasme tilpasser vores indsats til netop dine behov.